Projectbegeleiding

Na goedkeuring van het door ons verzorgde creatieve plan en/of technische tekeningen (of na ontvangst van een bruikbaar plan gemaakt door derden), is een gedegen voorbereiding nodig om de uiteindelijke uitvoering van het plan tot een succes te maken.

Vergunningaanvraag. Indien nodig verzorgen wij de aanvraag voor gemeentelijke en/of provinciale vergunningen, met inbegrip van benodigde formulieren en tekeningen, voor een vaste fee. Eventuele legeskosten, bouwkundige of technische tekeningen en mogelijke bezoeken aan de betreffende gemeentes, in overleg met u na opgaaf van aanvullende kosten.

Selectie leverancier. Op basis van de uiteindelijk benodigde producten en rekening houdende met de gewenste kwaliteit, techniek en levertijd, maken wij een voorselectie met geschikte leveranciers. Wij verzamelen de offertes en zetten aansluitend de plussen en minnen duidelijk voor u op een rij.

Projectmanagement. Na opdracht aan de betreffende leverancier, zorgen wij desgewenst voor volledige begeleiding bij het productie- en installatietraject. Controle op kwaliteit, specificaties en levertijd krijgen hierbij aandacht. Meer- en minderwerken worden nauwkeurig door ons gemonitord.

Planning. In overleg met u en de uitvoerende partijen, wordt een planning voor het project gemaakt. Wat is de levertijd van specifieke onderdelen? Wanneer kan er worden gewerkt (overdag, ’s avonds)? Een goede afstemming met u of uw facilitaire mensen vinden wij erg belangrijk. Natuurlijk bewaken wij hierbij de gemaakte afspraken.

De kosten voor projectbegeleiding zijn natuurlijk geheel afhankelijk van uw specifieke wensen, de definitieve invulling hiervan en de hiervoor door ons te maken uren. We maken hierover uiteraard vooraf met u afspraken, zodat verrassingen achteraf worden uitgesloten.

Ga naar Montage en nazorg.